Open Dag St. Bonifatius Instituut

Zaterdag 21 april - 10.30 tot 16.00 uur

gepubliceerd: donderdag, 22 februari 2018

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg te vinden in het geloof? Kom dan naar de Open dag van het St. Bo­ni­fa­tius Instituut op zaterdag 21 april 2018. De dag begint om 9.00 uur met de Lauden (Gezamenlijk ochten­ge­bed) en de Eucha­ris­tie­viering.

Op de open dag kun je kennis­ma­ken met het St. Bo­ni­fa­tius instituut. Een dagdeel of een hele dag kennis­ma­ken met studenten en docenten op een plek waar geloof en studie hand in hand gaan. Je bent van harte welkom!

Pro­gram­ma

Vanaf 10.30 uur voorzien wij gesprekken met de studieprefect omtrent praktische zaken in verband met de studie, met de bisschoppelijk verant­woorde­lijke voor de opleidingen, de geestelijk leidsman (spirituaal) van de opleiding over het verband tussen theologie studeren en het geestelijk leven als ook gesprekken en uitwisseling met studenten.

De dag eindigt om 16.00 uur met het bidden van de Vespers. Tevens is er de gelegenheid kennis­ma­ken met de prachtige locatie van De Tiltenberg en de geschiedenis van het huis.

Het St. Bo­ni­fa­tius Instituut

Theologie studeren is sterker worden, sterker in je eigen geloof, krachtiger om anderen te helpen hun weg in het geloof te vinden. Het Sint Bo­ni­fa­tius­insti­tuut geeft vele moge­lijk­he­den om je te verdiepen in het katholieke geloof: van korte cursussen tot het in deeltijd behalen van een bachelor of master in de theologie. De colleges en cursussen vinden (voornamelijk) op zaterdag plaats.

De Tiltenberg

De Tiltenberg is een prachtig en sfeervol gebouw, dichtbij de duinen in Vogelenzang (ten zuiden van Haarlem) en is per auto of met het openbaar vervoer te bereiken.

Aanmelden

Wij verzoeken u zich aan te melden (ook in verband met de lunch) bij de studieprefect Drs. Diederik Wienen via e-mail: dwienen@tiltenberg.org